Бургас ще бъде домакин на Международния турнир по тенис “OXYCOM CUP”

Около 100 състезатели от над 15 държави пристигат в Бургас за участие в турнира за юноши и девойки до 16 години от трета категория на Тенис Европа – „OXYCOM CUP“. В надпреварата ще вземат участие най-добрите тенисисти от България и гости от Сърбия, Испания, Англия, Румъния, Полша, Естония, Германия, Италия, Франция, Латвия, Словения, Кипър, Русия, Австрия и други.

„ОXYCOM CUP“ ще се проведе между 11 и 17 декември 2023 година на кортовете на Тенис клуб „Авеню“. Във времето той затвърди позицията си на водеща сила в България, организирайки множество държавни, регионални и международни турнири.

През 2024 година Медицински център „Оксиком“ навършва 25 години от своето създаване. Този юбилей ще се отпразнува с поредица от инициативи, които са в тон със социално-отговорната политика на здравното заведение. В тази връзка първото събитие, което Медицинският център подкрепя като генерален спонсор, е Международен турнир по тенис от календара на Тенис Европа до 16 години – категория 3 за момчета и момичета „OXYCOM CUP“.

Турнирът се осъществява от Тенис клуб „Авеню“, със съдействието на Българска Федерация по Тенис, както и с подкрепата на Община Бургас, спонсори и медийни партньори.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email