От изпълнител на хитове до разказвач на приказки, ето кое е новото амплоа на Ажда Чаушева

Разказвач на приказки е новото амплоа на певицата Ажда Чаушева, с което се захваща в пика на пандемията от COVID-19. Започва като на шега, но се запалва и дори създава YouTube каналa „Приказки за деца”. Това стана ясно от думите изпълнителката на хитова музика в ефира на радио „Гласът на Бургас”.  

Исках да облекча мои приятели, които ходеха на работа и други,  които нямаха работа. Те се грижеха за децата си, учеха и пишеха домашни с тях. Накрая на деня са уморени и нямаха физическата възможност да стигнат до ритуалното прочитане на приказка. Началото с четенето беше като на шега, но пък идеята се хареса и възприе добре. В неделя организирам томбола в YouTube канала. Всички деца, които имат желание, могат да нарисуват рисунка на тема „Пинокио” , нека я изпратят на моята страница във Фейсбук. Лично аз ще изтегля победителя в края на седмицата”, обясни тя.

Ажда пише стихове, през лятото на 2018г. излезе първата и стихосбирка „Портокалови нощи“, разказва прикази, но голямата любов в живота й остава музиката. Приема поканата и участва във видеото към последния сингъл на Ирина Флорин „Тъмнината вътре в мен“, който излезе преди седмица.

Поп певицата Ирина Флорин: Не съм ощетена от изолацията, но приятелите ми липсваха много

Тя прекарва дните на изолация в четене на книги, гледане на филми. Обръща внимание и на кулинарията. „Научих се да меся и съм горда, че успях“, споделя изпълнителката.

Ето коя е любимата й кулинарна рецепта, подгответе лист и химикал, запишете:

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email